Alla inlägg den 21 juli 2009

Av Camilla - 21 juli 2009 20:31

...som har tagit slut...


Dagarna går och snart är det bara en vecka kvar på min semester, känns jätte konstigt, men samtidigt bra eftersom jag är laddad att börja jobba igen och ta tag i allt som måste göras på min avdelning. Både vad gäller miljön och arbetslaget...


Vad har man gjort idag??? Inte mycket! Jo, jag har hunnit varit och tränat lite och även städat badrummet innan Sessan somnade gott i sin säng. Sitter framför dator och har på Allsång på Skansen i bakgrunden. Ganska skönt att inte ha så mycket inplanerat, men det blir ganska tråkigt när man verkligen inte har något speciellt att göra.

På lördag åker jag och J upp till Gnarp med svärföräldrarna och det ska bli skönt. P kommer upp på söndag kväll och N, T och J kommer upp nån gång under söndagen. Jag och N ska ta en långpromenad i skogen och bara prata, prata och prata.

Åker hem antingen tisdag eller onsdag morgon. Måste hinna med lite saker innan jag börjar jobba igen. Jag och M ska ha en tjejkväll med lite god mat och dricka och så ska vi skvallra. Skönt att jag kan prata med dig M, tack!

Nån dag ska J sova över hos M och sen måste jag lämna tillbaks bilstolen som vi lånat av M och M. Tack för lånet! S och J kanske kan leka nån timme då oxå.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards