Alla inlägg den 20 juli 2009

Av Camilla - 20 juli 2009 20:59

Hade bestämt att denna måndag skulle bli en lugn dag med lite städning hemma, men där hade jag fel.

Dagen började med att vi alla tre tog en promenad till faster, där J fick lite lunch och fick busa av sig med faster.

När vi kom hem var både J, P och jag trötta så det fick bli en liten middagslur, GUD VA SKÖNT! Man är fortfarande lite trött efter helgens bröllop och de missade timmarna sömn.

Efter den lilla middagsluren på nästan 2 timmar tänkte jag att nu ska jag ta tag i städningen och tvättningen. Började hänga tvätt då svärfar ringde och sa att han hade blivit stungen av en geting och eftersom han är väldigt allergisk så blev det bara att hänga klart så fort som möjligt och sen åka dit för att kolla till honom. När vi kom dit var redan svärmor hemma och hon ringde vårdcentralen som sa att han skulle komma in genast. P skjusade in honom och de var borta i 3 timmar. Läkaren på vårdcentralen ville att han skulle åka in till akuten för att kolla upp det höga blodtryck han hade, men vi alla visste att det nog berodde på att han hatar sjukhus och blir stressad bara han ser ett.

När dem väl kom hem blev det en god middag och sen lite kaffe och sen hem med vilddjuret som vid det här laget var riktigt trött och somnade lika fort som igår. Helt underbart att hon somnar bra nu, beror nog på den intensiva helgen med farmor och farfar.


Nu är det tv som gäller ett tag innan sängen kallar...

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards