Alla inlägg den 22 september 2009

Av Camilla - 22 september 2009 20:57

Har så mycket jag skulle vilja skriva här, men när jag väl sätter mig framför datorn står det bara still i huvudet. Skulle vilja vräka ur mig en massa saker om allt möjligt. Om det som har varit och det som händer precis nu. Både bra och dåliga saker, lätta saker och jobbiga saker.


Vi har blivit starkare av detta, du och jag... Vi tillsammans har blivit starkare och vad som än händer i framtiden kommer vi att klara av det. Finns inget som du och jag INTE skulle klarar av.

Jag älskar dig och jag hoppas att du vet att jag finns här för dig oavsett vad... Om du mår bra, mår dåligt, är glad, är ledsen, har roligt, har tråkigt, vad det än är...

Vi är en familj och jag ser på J hur hon har förändrats den senaste tiden. När det var som jobbigast mådde ingen bra i den här familjen. Du och jag mådde psykiskt dåligt och J märkte detta. Hon mådde inte heller bra. Nu mår vi mycket bättre, inte super, men en bra bit på väg till det. Och detta märks även på J tycker jag. Hon är gladare och det beror nog mycket på att du och jag är gladare och orkar med henne till 200 %. Inte för att vi någon gång under den här tiden har "glömt" bort henne och inte "orkat" med henne. När jag inte har orkat har du varit där mer och när du inte har orkat har jag varit där för henne. Vi har ställt upp på varandra och gett varandra den tid vi behövt. Oavsett om man mår dåligt eller bra så orkar man inte jämt med allt runtomkring och ibland behöver man få släppa och bara få vara för sig själv. Det kommer både du och jag ge varandra, för gör vi det, vet vi att VI ALLA mår så mycket bättre.

Jag älskar dig Peter!


Vill även passa på att tacka en person som betyder väldigt mycket för både mig, P och J och det är du Mia!

Du har ställt upp för oss och hjälp oss med J. Du är en sann vän! Du lyssnar och finns där för mig. TACK!

Hoppas att du vet att jag även finns här för dig om det är någonting du vill "prata" av dig om...

Är glad att du och jag "hittade" varandra för ca 3 år sen... Vi kommer att ha SUPER kul på lördag, ser fram emot det!


Nu ska jag snart få massage av min älskling... Efter en dag på jobbet är det helt underbart att få massage.

 

Vill även önska två personer all lycka i framtiden...

Av Camilla - 22 september 2009 12:13
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Ovido - Quiz & Flashcards