Alla inlägg den 2 augusti 2009

Av Camilla - 2 augusti 2009 21:54

av semestern... Gud va konstigt det känns. Brukar tycka att det är ganska skönt att gå tillbaks till jobbet efter semestern, men denna gång så bävar jag inför det. Nu har man ju barn och det är väl en anledning till varför jag känner så, men även för att jag bara har haft 3 veckor denna sommar och jag brukar ha minst 4 veckor. Nästa år har jag bestämt mig för att ha minst 5 veckor och detta för att J ska få ett så långt sommarlov som bara möjligt.


Vi har varit i Vällingby och handlat lite och efter det åkte vi hem till I och S och fick lite lunch/middag i oss. Vi fick kassler med hasselbackspotatis och J fick pannkakor. Mums var det tyckte J, vår man var inte heller så dålig. Har haft en svacka vad gäller mat nu i nästan 3 veckor, men i dag så kände jag igen mig igen vid den måltiden iaf.

Jag äter mindre portioner och känner mig inte lika hungrig när väl måltiden ska serveras. Jag som alltid brukar vara matglad och vara super hungrig vid alla måltider. Jag hoppas att jag kommer in i gamla vanor igen nu när jag börjar jobba, men just nu känns det inte som det.

Brukar ha någon sån här vecka varje år, men inte 3 veckor i sträck. Visst så känner jag mig stressad inför hösten vad gäller jobb och att jag inte ska ha ork med J när vi kommer hem på em/kvällarna, men jag vet att när vi väl är där så löser sig allt.

Visst så gör det inget att man äter lite mindre ett tag för då visar ju vågen mindre, men det får inte fortsätta så länge till.


Nu i veckan ska jag försöka att träna minst en dag och sen så ska vi träffa A, M och J på onsdag och snacka lite skit och bara softa. Jag ska åka dit efter jobbet medans P och J nog åker dit lite tidigare. J och J ska få leka av sig lite.

På torsdag ska jag åka och fixa mina naglar.

Helgen blir lugn och veckan efter det så fyller man år och sen är nästan alla helgerna framöver uppbokade.


Nu ska jag nog gå och försöka få lite sömn i mig så jag orkar med morgondagen...

Ovido - Quiz & Flashcards