Alla inlägg den 1 augusti 2009

Av Camilla - 1 augusti 2009 21:25

Efter en regnig, men lugn förmiddag ringde vi ut till Ekerö för att se vad familjen C hade för sig första lördagen i augusti... De var hemma och hade inget inplanerat så efter J´s vila åkte vi ut för att besöka de ensliga på ön... :-)

Det regnade på vägen ut, men väl hemma hos familjen C var det uppehåll hela tiden vi var där.

Snackade lite skit och tog en fika för att sedan låta barnen hoppa lite på studsmattan... Jag och K pratade lite om hur det kommer att se ut i höst på bowlingsidan och även lite arbete. Hon ska nämligen börja på nytt jobb på måndag och både hon och jag känner att vi gärna skulle vilja ha jätte många fler veckors semester. För självklart skulle jag vilja vara ledig mer, men i år kändes det onödigt att ta ut fler än 3 eftersom P är hemma med J. Nästa år blir det nog en massa fler... :-)

När klockan började närma sig matdags tog vi bilen hem för att bestämma oss på vägen att ikväll blir det först sallad/grillbiff för att senare under kvällen äta kräftorna jag köpte igår.

Nu är kräftorna uppätna och en trött liten Sessa ligger och sover och har de mysigt i sängen. Hon vet inte vad som väntar henne om en ca 2,5 veckor. Då börjar hon dagis och då kommer hon garanterat att vara trött på kvällarna och vilja sova ännu mer än vad hon gör nu. Hoppas att det går bra med inskolningen och att hon kommer att trivas på dagis. Hon är en tjej som jag tror kommer att passa på dagis.


Så på måndag smäller det! Jobba igen och inte ha någon mer semester förrän i vinter. Jobbigt, men samtidigt så tycker jag om att jobba så det är inte så farligt!



Ovido - Quiz & Flashcards