Alla inlägg den 15 februari 2010

Av Camilla - 15 februari 2010 21:49

Nu har vi fått nycklarna till vår nya STORA lägenhet.

Fick nycklarna efter vi hade ätit middag och började med att gå ner och titta i den, tyvärr i mörker, men men... När M kom över för att se den nya lägenheten började vi med att bära ner alla flyttkartonger och vår lilla Sessa började ivrigt att bära ner sina saker till sitt EGET rum. Hon verkar så stolt över att ha eget rum.

Efter ett tag kom min pappa och syster förbi och direkt skulle Jennifer visa vart hennes rum såg ut och även alla andra rum. Hon drog i S och ville att hon skulle vara med henne hela tiden. När vi hade fått ner det mesta stod vi i lägenheten och pratade lite och sen åkte pappa och syster min hem och M följde med upp för att säga hej då. Då ville inte Jennifer att hon skulle åka och sa hela tiden: -M hälsa på! Lilla gumman vill att M ska hälsa på och vi intygade alla att hon skulle komma och hälsa på så mycket hon bara kunde.


I helgen börjar den riktiga flytten och målet är att vi natten till söndag ska sova där för första gången. Hoppas hoppas! Vi får ju mycket hjälp av nära och kära.


Har börjat att skriva en lista för de många IKEA besök vi kommer att behöva göra i veckan och nästkommande. För visst har vi mycket saker i vår nuvarande lägenhet, men lite nytt ska vi köpa och speciellt till Jennifers rum. Hon ska få det så fint i sitt egna rum.


Får se om vi köper nya bokhyllor med vitrinskåp och allt eller om vi använder de vi har och bara köper till nya vintrinskåp. Skulle vilja ha nya bokhyllor, men det kostar ju lite och vi prioriterar mycket annat.


Nä, nu ska jag gå och ta mig ett bad innan sängen väntar.


Go natt!

Ovido - Quiz & Flashcards